Piraten en feeën komen voor extra plezier zorgen tijdens de zomervakantie

Piraten en feeën op vakantiewerking in Boutersem.
RV Piraten en feeën op vakantiewerking in Boutersem.

De speelpleinwerking van Boutersem staat al jaren bekend als een waardevolle vakantiewerking, met geweldige monitoren, eerlijke prijzen en fantastische daguitstappen, maar het succes heeft ook haar keerzijde. De inschrijvingen voor de eerste weken, en vooral de kleuterwerking, waren na een paar dagen al volledig volzet en verschillende kinderen kwamen op  wachtlijsten te staan. 

“Samen met de sportfunctionaris en de jeugdconsulente zijn we op zoek gegaan naar alternatieven en zo kwamen we bij High Five terecht”, vertelt Maarten Devroye (N-VA), schepen van Jeugd en Sport. “High Five zal de eerste week van juli een extra aanbod geven voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Hier zullen 24 deelnemertjes extra terecht kunnen en ondergedompeld worden in de magische wereld van piraten en feeën.”

Gezien de grote vraag, zal er tijdens het Allerheiligenverlof ook een vakantiewerking worden aangeboden. Dit zal een samenwerking zijn van twee initiatieven om enerzijds multimove en sport en anderzijds sport en spel aan te bieden voor alle leeftijden. De inschrijvingen voor deze extra vakantiewerkingen zullen verlopen via de link op de gemeentelijke website. Meer info vind je op https://www.high-five.be/kampen/1387. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.