Wegdek komt omhoog: motorfietser komt ten val

Tim Van der Zeypen
Op de Rijksweg N16 in Bornem is vrijdagnamiddag een motorfietser gewond geraakt bij een ongeval. Hij kwam ten val omdat het wegdek omhoog was gekomen. 

Het ongeval gebeurde kort na 15.00 uur vrijdagmiddag. Hij was op dat moment aan het rijden in de richting van Temse. Ter hoogte van het kruispunt met de Hingenesteenweg kwam de motorrijder ten val, vermoedelijk omdat het wegdek omhoog was gekomen door de hitte van de afgelopen dagen. De motorrijder belandde na zijn val in een gracht naast de rijbaan. 

De Bornemse brandweerpost van Hulpverleningszone Rivierenland kwam ter plaatse om de man uit de gracht helpen. Nadien werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis voor verzorging. Door het ongeval werd de N16 in de richting van Temse ruim een half uur afgesloten voor het verkeer. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Wuytack

    Motorrijders ??? Het was op het fietspad ...

  • Bert Willems

    De N16 is hemel op aarde voor de hardrijders. Motorbestuurders kunnen hier hun hart eens luchten. Geen tolheffing, maw gesubsidieerde rechte baan voor vrachtwagens. Met dank aan mr Weyts. Geen of weinig controles door de politie, buiten de maandelijkse controles, die puur voor de cijfers dienen. Zielig beleid !!