Wegdek komt omhoog: motorfietser komt ten val

Tim Van der Zeypen
Op de Rijksweg N16 in Bornem is vrijdagnamiddag een motorfietser gewond geraakt bij een ongeval. Hij kwam ten val omdat het wegdek omhoog was gekomen. 

Het ongeval gebeurde kort na 15.00 uur vrijdagmiddag. Hij was op dat moment aan het rijden in de richting van Temse. Ter hoogte van het kruispunt met de Hingenesteenweg kwam de motorrijder ten val, vermoedelijk omdat het wegdek omhoog was gekomen door de hitte van de afgelopen dagen. De motorrijder belandde na zijn val in een gracht naast de rijbaan. 

De Bornemse brandweerpost van Hulpverleningszone Rivierenland kwam ter plaatse om de man uit de gracht helpen. Nadien werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis voor verzorging. Door het ongeval werd de N16 in de richting van Temse ruim een half uur afgesloten voor het verkeer. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.