Nieuwe voorzitter voor IEDEREENBORNEM

BORNEM Roel Van Eetvelt krijgt als voorzitter de steun van twee ondervoorzitters: Danny Peeters en Muriel Van den Abbeele.
rv BORNEM Roel Van Eetvelt krijgt als voorzitter de steun van twee ondervoorzitters: Danny Peeters en Muriel Van den Abbeele.
Roel Van Eetvelt (29) is de nieuwe voorzitter van IEDEREENBORNEM. Die politieke partij -die leden van sp.a, Groen, Beter Bornem, B!Democratisch en een groep onafhankelijken verenigt- bestuurt sinds januari samen met N-VA de gemeente Bornem.

Het nieuwe bestuur van IEDEREENBORNEM werd verkozen voor een termijn van twee jaar. Roel Van Eetvelt krijgt als voorzitter de steun van twee ondervoorzitters: Danny Peeters en Muriel Van den Abbeele. Zij nemen ook de functies van secretaris en politiek commissaris op zich. Evi Van Huffel zet haar schouders onder het communicatieteam, Brecht Sohier zal waken over de partijfinanciën. Anne Peeters coördineert de evenementen en Geert Mertens zal instaan voor de ledenwerving.

“Ons doel is om onze jonge gemeentepartij verder uit te bouwen en onze schepenen, gemeenteraadsleden en bestuurders goed te ondersteunen in het besturen van Bornem. Dit doen we heel graag samen met iedereen die zich op welke manier dan ook wil inzetten om mee te werken aan en in onze gemeente. We doen daarom een oproep aan verenigingen, burgers maar ook andere partijen die zich ook willen engageren: alle helpende handen en goeie ideeën zijn welkom.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.