Kop-staartaanrijding op N16: Beide autobestuurders naar het ziekenhuis

BORNEM - De schade aan de wagens was groot. Ze moesten worden getakeld. De brandweer kwam de rijbaan reinigen.
Tim Van der Zeypen BORNEM - De schade aan de wagens was groot. Ze moesten worden getakeld. De brandweer kwam de rijbaan reinigen.
Bij een verkeersongeval op de N16 richting Temse zijn donderdagnamiddag twee gewonden gevallen. Het gaat om de bestuurders van beide wagens.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur ter hoogte van het kruispunt van de N16 met de Lodderstraat. Een wagen stond te wachten voor de rode verkeerslichten, een andere wagen merkte dat te laat op en botste tegen het wachtende voertuig. Hulpdiensten en een MUG-team kwamen ter plaatse. Beide autobestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis. De twee voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden getakeld. Nadien moest de brandweer de rijbaan komen reinigen. Door de takeling was er beperkte verkeershinder op de N16 richting Temse.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.