'Warmste huis' bundelt acties in Boomstraat

Goedele De Clerck brengt kerstdecoratie aan.
Foto Legreve Goedele De Clerck brengt kerstdecoratie aan.
Bornem verzamelt de activiteiten naar aanleiding van de feestdagen én zo veel mogelijk liefdadigheidsacties voor de 'Warmste week' van Studio Brussel op één locatie. Het 'Warmste huis' van Bornem opent vandaag vrijdag 1 december de deuren in de Boomstraat 37.

"Vorig jaar richtten we het 'Huis van de Kerstman' in, hij is ook dit jaar weer van de partij tijdens het weekend op 9, 10, 16, 17, 23, 24 december en op de woensdagen 13 en 20 december, telkens van 14 tot 17 uur.


Het blijft niet bij het bezoek van de Kerstman. In het Warmste huis zal nog veel meer te doen zijn. Zo organiseren de leerlingen van Atheneum Klein-Brabant er hun 'Strijk for life' op 11, 12 en 14 december van 9 tot 15 uur en op zaterdag 16 december van 14 tot 16.30 uur. Je kan tijdens die dagen je strijk laten doen, de opbrengst gaat naar het goede doel. Onze Verenigde Handelaars verzamelen met de actie 'drop the coin' zo veel mogelijk euromuntjes voor A Touch Of Rose en het Berrefonds, en er zijn nog vele andere Bornemse acties die je kan steunen."


Het Warmste huis gaat officeel vandaag open om 16 uur, dan wordt ook de nieuwe kerstverlichting aangestoken. (EDT)