Poolse fruitplukker ligt maandenlang dood in caravan bij Borgloon

Volgens de wetsdokter stierf de Pool een natuurlijke dood.
TV Limburg Volgens de wetsdokter stierf de Pool een natuurlijke dood.
Het lichaam van een Poolse man is donderdag aangetroffen in een stacaravan in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon in de provincie Limburg. Het slachtoffer stierf een natuurlijke dood en zou reeds enkele maanden geleden overleden zijn, meldt TV Limburg.

Het parket stuurde een wetsarts ter plaatse. Volgens de eerste bevindingen is het slachtoffer een Poolse man van rond de veertig jaar. Vermoedelijk lag hij al een viertal maanden dood in de caravan, op een werf aan de Truierweg bij Borgloon. De man trok als fruitplukker naar de provincie Limburg, maar was werkloos. Het is niet bekend hoelang de Pool al in ons land verbleef. Volgens de wetsdokter stierf de man een natuurlijke dood. Er wordt daarom geen bijkomend onderzoek gevoerd, aldus TV Limburg.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guido Hutsebaut

    Hoe durf men zeggen dat die man 'n natuurlijke dood stierf zonder autopsie ? Men maakt er zich vlug vanaf omdat het lichaam al vermoedelijk in verre staat van ontbinding was en ja...'t was 'n Pool....triestige mentaliteit hier in ons land. Hier in België wordt nogal vlug het etiket "natuurlijke dood" op sterfgevallen geplaatst....men zou beter moeten weten...of zijn speurders misschien al overwerkt ?

  • monique hermans

    En niemand die die caravan heeft zien staan, wij zijn allemaal stom blinden doof voor de medemens. Arm Vlaanderen.

  • lottie Guillaume

    Zo een triestig verhaal en zover van je land om werk te doen die niemand wil doen. En dan sterfgeval je heel eenzaam in een caravan. Dit is de maatschappij waarin we leven echt degoutant. R.I.P Man.