Dana Winner, Rick De Leeuw en Gianni Marzo laten Limburgse begraafplaatsen weer opleven

Rick De Leeuw brengt op 1 november een ode aan de overleden bewoners van Borgloon.
Karolien Coenen Rick De Leeuw brengt op 1 november een ode aan de overleden bewoners van Borgloon.
Op Allerheiligen doen Dana Winner, Rick de Leeuw en Gianni Marzo verschillende Limburgse begraafplaatsen weer opleven. In intieme sfeer zullen ze optreden als eerbetoon voor overleden familieleden, vrienden en dorpsbewoners, in aanwezigheid van de lokale bevolking.

Reveil organiseert elk jaar op 1 november verschillende activiteiten op begraafplaatsen overal in Vlaanderen, ter nagedachtenis van de overleden dorpsbewoners. In Limburg worden de concerten en lezingen georganiseerd in samenwerking met de tweede- en derdejaarsstudenten Muziekmanagement van PXL-Music. Dit jaar vinden er concerten en lezingen plaats op de begraafplaatsen van Hasselt, Borgloon en Lommel. 

Dana Winner brengt een ode aan haar vader op het kerkhof van Kermt, tussendoor brengt een verteller enkele Kermtse levensverhalen. Op de centrale begraafplaats van Borgloon komen Rick De Leeuw, The Melting Baskets (met studenten van PXL-Music) en de familie Vandevorst en vrienden een eerbetoon aan de overledenen brengen. Gianni Marzo (gitarist bij Marble Sounds en Isbells) zal in Lommel op de stedelijke begraafplaats optreden voor de overleden dorpsgenoten.

De drie evenementen vinden plaats op 1 november 2019 van 17 tot 18 uur. Meer informatie vind je op www.reveil.org
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.