Vrouwen boven tijdens eerste Ladies Night in Kringwinkel Borgerhout

Vooral vrouwen trekken vaak naar De Kringwinkel
Klaas De Scheirder Vooral vrouwen trekken vaak naar De Kringwinkel
De Kringwinkel Borgerhout organiseert voor de eerste keer een Ladies Night. 62 procent van het cliënteel zijn namelijk vrouwen en die wil de winkel nu eens extra in de watten leggen.

Voor de allereerste keer organiseren De Kringwinkel Borgerhout een Ladies Night. Op donderdag 7 november tussen 17 en 21 uur zijn vrouwen welkom in de winkel voor een avond vol verwennerijen. Zo kan je je wagen aan een nieuwe make-uplook, kan je je nagels laten lakken en krijg je stijladvies van Instagram-influencer Sarah Dimani. 

Maar ook het winkelaanbod van die avond krijgt een vrouwelijk kantje. “We zorgen voor een groot aanbod feestkleding en accessoires. Zo kunnen de dames alvast een outfit scoren voor de feestdagen”, vertelt Louise Vrints, marketingverantwoordelijke van De Kringwinkel Antwerpen. “Daarnaast zorgen we ook voor leuke extra’s zoals sfeervolle lampjes, massagetoestellen, juwelen en handtassen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.