Vier jonge dealers gevat in Borgerhout

De in beslag genomen drugs, cash geld en mobiele telefoons.
Lokale Politie Antwerpen De in beslag genomen drugs, cash geld en mobiele telefoons.

Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum van de lokale politie merkte het voorbije weekend een ‘sportieve’ bestuurder op in de omgeving van het Centraal Station. Het voertuig werd uiteindelijk aan de kant gezet voor controle op de Britselei. De inzittenden bleken bezig met leveringen van drugs. Er werden 43 verpakkingen heroïne, dertig verpakkingen cocaïne en een kleine hoeveelheid marihuana aangetroffen. De inzittenden waren negentien, zeventien en zestien jaar. De minderjarigen werden voorgeleid bij de jeugdrechter, de meerderjarige bij de onderzoeksrechter. Hij werd aangehouden.

Het wijkteam van de Turnhoutsebaan controleerde zondag op overlast op de Turnhoutsebaan. Na klachten van omwonenden richtten ze zich onder meer op drugshandel in portalen van woningen en gebouwen. Tijdens het toezicht werd een drugsdeal vastgesteld. De verdachte bleek in het bezit van meerdere verkoopshoeveelheden cannabis (18 gram). De negentienjarige verdachte werd gearresteerd en wordt voorgeleid.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.