Start to Run in Te Boelaerpark

Te Boelaerpark.
Maité Thijssen Te Boelaerpark.
Zin om te gaan lopen, maar een extra duwtje nodig? Sluit je dan aan bij Start to Run, vanaf 11 februari in het Te Boelaerpark in Borgerhout. Trainen onder begeleiding van een coach, maar vooral het in groep lopen is de perfecte stimulans om je grenzen te verleggen!

Het concept van Start to Run blijft onveranderd: samen met anderen lopen in het park onder enthousiaste en deskundige begeleiding. Samen lopen is nu eenmaal aangenamer dan alleen lopen, zeker in het begin! Bovendien boek je in groep ook sneller vooruitgang, omdat mensen elkaar aanmoedigen.

Beginners lopen na 12 weken meestal zonder problemen 5 kilometer. Wie meer loopervaring heeft, kan zich 10 of 15 km als doel vooropstellen.

De lessen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 20 uur. Deelname kost 30 euro of 10 euro voor mensen met kansentarief. De eerste les wordt voorafgegaan door een infomoment om 19.30 uur. Zo komt u alles te weten over het verloop van de lessen. Nadien kan u zich inschrijven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.