Kindje zwaargewond bij ongeval op Antwerpse Ring in Borgerhout: file richting Gent

Marc De Roeck
Er is heel wat file op de Antwerpse Ring richting Gent door een zwaar ongeval in Borgerhout. Bij een aanrijding tussen een auto en een truck raakten drie personen gewond onder wie twee kinderen. Eén van de twee raakte zwaargewond. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om uit de buurt te blijven.

Het ongeval met de vrachtwagen en de auto deed zich voor ter hoogte van Borgerhout. Door de klap vloog de wagen tegen de vangrail en kwam uiteindelijk tot stilstand op rijstroken. Drie personen raakten gewond, onder wie één zwaargewond kind.

Op dit moment is enkel de linkerrijstrook nog versperd zodat hulp- en takeldiensten hun werk veilig kunnen doen. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt het verkeer op lange afstand aan niet via Antwerpen te rijden.

Marc De Roeck1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ronald Van Roy

    Op de ring zou constant meer anonieme patrouillewagens die steeds over en weer rijden en cowboys uit het verkeer plukken moeten rijden . Van de boetes die zouden volgen kan je die gemakkelijk bekostigen.