De Roma opent volgende week nieuw restaurant AMOR

Zo zal AMOR er ongeveer gaan uitzien
Thomas Geuens Zo zal AMOR er ongeveer gaan uitzien
AMOR, het nieuwe café-restaurant van De Roma opent op 17 mei de deuren. Het restaurant biedt plaats aan honderdzestig gasten: tachtig in het restaurantgedeelte en tachtig in de bar vooraan. Reserveren voor het restaurant kan vanaf nu via www.deroma.be/amor.

AMOR mikt niet enkel op concertgangers, ook culinaire liefhebbers die langer willen tafelen, komen aan hun trekken. “We kiezen bewust voor een kleine vaste kaart, met dagelijks wisselende suggesties”, zegt Danielle Dierckx, algemeen coördinator van De Roma. “Groenten en kleur in de gerechten vormen de basis. Bij de keuze van vlees en vis werken we met lokale bedrijven en dragen we duurzaamheid en respect voor dieren hoog in het vaandel.” Met Lex Vlooswijk (Kleine Bourla, Trix), Jochem Bruyninckx (Druiventros, Fiskebar) en Emilie Ardui (ViaVia) staat er een ervaren team in de keuken. Dave Stoffel (Zurich) is de flamboyante barman en in de zaal vormt Karin Schrauwen (ex-Fiskebar) de drijvende kracht achter AMOR.

AMOR is iedere dag open, behalve op maandag. Het restaurant- en het cafégedeelte kunnen van elkaar worden afgesloten. In het café kan je vanaf 10 uur terecht voor koffie, een broodje of lunch, een biertje of aperitief. Voor mensen die er willen werken, is er gratis wifi. Het restaurant opent ’s avonds vanaf 17 uur. Alle openingsuren, reservaties en menukaart op: www.deroma.be/amor.

Lex Vlooswijk, Karin Schrauwen en Danielle Dierckx: de drijvende krachten achter AMOR
Kioni Papadopoulos Lex Vlooswijk, Karin Schrauwen en Danielle Dierckx: de drijvende krachten achter AMORReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.