Dansleraar Walter (65) overleden in ziekenhuis na aanrijding op Singel

Walter Van Ael werd 65 jaar.
rv Walter Van Ael werd 65 jaar.
Walter Van Ael, de 65-jarige fietser die vrijdagavond werd aangereden op de Singel in Antwerpen, is afgelopen weekend in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De dansleraar uit Borgerhout was bij vele mensen geliefd. Vrijdag volgt een publiek herdenkingsmoment in Edegem.

Walter Van Ael (65) uit Borgerhout werd vrijdagavond in Berchem op het kruispunt van de Binnensingel met de Pretoriastraat aangereden door een wagen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en overleed de dag nadien aan zijn verwondingen.

Walter was enorm populair als dansleraar onder de noemer ‘Salsa con Walter’. Heel zijn leven was hij gefascineerd door muziek, van klassiek tot hedendaags. Dertig jaar geleden kwam hij voor het eerst in contact met zwoele ritmes zoals salsa, cha cha cha, merengue en bachata. Een goeie tien jaar later gaf Walter zijn eerste van ontelbare danslessen.

Walter laat een vrouw, twee kinderen en een kleindochter achter. Vrienden en kennissen komen vrijdag in Edegem samen om Walter te herdenken. De uitvaart gebeurt in intieme kring.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Walter Van Alphen

  R.I.P vriend en collega in de Fitness (Basic Fit), ex karateka (Shote kan).

 • Isabella Serluppens

  Zo onverwachts . Veel sterkte aan de familie .

 • Geraldine Petit

  Niet te begrijpen We wensen de familie heel veel sterkte

 • Guy muis

  Dit doet pijn want ben walter verleden week nog tegen het lijf gelopen in mijn straat waar ik hem zoveel zag.sterkte aan zijn vrouw en familie.