Bart Kaëll en Luc Appermont geven inkijk in leven tijdens intiem concert

 Bart Kaëll en Luc Appermont
vtm Bart Kaëll en Luc Appermont

Het was jarenlang een goed bewaard geheim, Luc Appermont en Bart Kaëll die naast collega’s ook gewoon een koppel zijn. Hoe dat allemaal ging, komen ze op 15 september zelf vertellen in De Roma tijdens een intiem concert. Muzikale intermezzo’s worden afgewisseld met pakkende en humoristische anekdotes maar evengoed banale weetjes die hun leven tekenden. 

Wist je bijvoorbeeld dat Bart Kaëll en Luc Appermont elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Duik je graag eens mee in de verhalen achter de schermen van Luc tijdens het Eurovisiesongfestival, het jaar dat onze eigenste Sandra Kim won? 

Ongetwijfeld zal ook het dementieverhaal van Lucs mama de aanwezigen beklijven. Humor gecombineerd met pure ernst. Verhalen gecombineerd met liedjes. Het valt allemaal mooi samen en voor deze ene keer laten Bart en Luc het publiek toe in deze unieke inkijk in hun leven.

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.