Twee vermiste tieners teruggevonden

Het vermiste meisje is teruggevonden.
RV Het vermiste meisje is teruggevonden.
Het dertienjarige meisje dat sinds donderdagochtend vermist is, is veilig en wel terug thuis. Het tienermeisje werd donderdagochtend om 8.29 uur voor het laatst opgemerkt in Mechelen via een locatiebepaling op haar gsm, maar is sindsdien niet meer gezien. “Ze is zo goed als zeker op stap met een vriendinnetje”, zei haar stiefpapa gisteren.

De politie was op zoek naar twee tienermeisjes die donderdagochtend verdwenen. Van ontvoering was geen sprake, want de twee meisjes gingen al eens eerder samen op de loop. Ook toen verdwenen ze spoorloos voor schooltijd, maar toen werden ze gelukkig teruggevonden vlak na middernacht in Oostende. De ouders van het tienermeisje hoopten via een opsporingsbericht  snel een teken van leven te krijgen en riepen iedereen op om contact op te nemen met de politie als ze ergens wordt opgemerkt.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Somia Idrissi

    Hopelijk worden ze snel terug gevonden. Alleen jammer dat de biologische papa nergens vermeld wordt. Hij heeft het nieuws via de media moeten ontvangen... Een kinds van 13 die ga lopen van thuis is ni just en heeft begeleiding nodig. Veel sterkte aan de mama en papa en hopen dat ze snel terecht is.