Niels Albert Bike Club houdt Familiedag

De Niels Albert Bike Club (NABC) Boortmeerbeek houdt op zondag 21 oktober voor de eerste keer een familiedag. Iedereen is welkom om het fietsseizoen al fietsend in groep af te sluiten.
De leden van de Niels Albert Bike Club aan hun clublokaal in Boortmeerbeek.
RV De leden van de Niels Albert Bike Club aan hun clublokaal in Boortmeerbeek.

Sportievelingen, recreatieve fietsers en gezinnen met kinderen kunnen die dag genieten van een mooie fietsroute van 35 kilometer langs rustige en veilige wegen. Het vertrek in groep en onder begeleiding is om 10 uur stipt aan clublokaal Bistro Perfect in Boortmeerbeek. Deelname aan de familiedag kost 7 euro. In de prijs zijn de verzekering, een soep of broodje en een drankje bij de tussenstop, en een ijsje bij aankomst inbegrepen. Inschrijven kan uitsluitend op de dag zelf tussen 9.15 en 9.45 uur aan de vertrekplaats, Dorpplaats 2 in Boortmeerbeek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.