Katleen raadt lach van K3'tje en wint 12.200 euro

Foto's winnaar De Lach van Joe.
rv Foto's winnaar De Lach van Joe.
Katleen Gregoire (36) uit Hever (Boortmeerbeek) heeft ‘De Lach van Joe’ geraden. Na 121 foute gokken van andere luisteraars, raadde Katleen donderdag wel de juiste lach, namelijk die van Kristel Verbeke van het vroegere K3. Katleen wint zo 12.200 euro.

Sinds 7 oktober kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 7 en 19 uur meespelen met ‘De Lach van Joe’. Ze moeten dan raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Het principe van de Lach van Joe: iedereen lacht anders. De één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. De eerste inzet was 100 euro. Wie als honderdste meespeelde via de Joe-app of sms, mocht een gok wagen. Bij een foute gok was er het volgende uur 100 euro meer te winnen. “Ik ben all the way gegaan. Ik ben er heel de dag mee bezig geweest, terwijl mijn man in het begin veel heeft meegedaan. Ik had een vermoeden dat het Kristel was, maar zeker was ik nooit. Ik ben altijd een harde K3-fan geweest. Van de oude K3 dan wel, mijn kinderen zijn meer fan van de nieuwe meisjes. Het is een geweldige lach. Een vrolijke vrouw”, vertelt Katleen. “Mijn dochter vroeg nog of er niemand mee moest om het geld te helpen dragen. We waren aan het twijfelen of we op vakantie zouden gaan of een andere auto kopen. Die twijfel is nu volledig weg, want we zullen beide doen met het geld. En we geven uiteraard een feestje.” Katleen werd donderdagnamiddag in de JOE-studio ontvangen om de cheque in ontvangst te nemen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.