Vuurspuwers, clowns en kamelen in De Schorre

Circus Boxtalino bezig aan nieuw winterspektakel

Klaas De Scheirder
De grote Winter Wonder show van Circus Boxtalino kende dit weekend haar succesvolle aftrap. Nog tot en met het driekoningenweekend is recreatiedomein De Schorre in Boom het decor voor ‘Follow the Star’. Een feeërieke familieshow met acrobaten, vuurspuwers, paarden en zelfs kamelen.

Het tienjarig bestaan van Circus Boxtalino wordt gevierd met een wintervoorstelling in De Schorre in Boom. Boxtalino brengt al tien jaar prachtige voorstellingen die een mix vormen tussen theater, klassieke circusacts, kleurrijke kostuums en moderne livemuziek. In ‘Follow the Stars’ konden bezoekers zaterdag en zondag volgen hoe vier koningen uit elke windstreek een ster volgen naar een plek waar nog nooit iemand eerder kwam. Exotische danseressen en roekeloze acrobaten luisterden het vurig feest en de trektocht richting de geheimzinnige ster op.

Follow the Stars loopt nog tot en met 6 januari. Er zijn elke dag voorstellingen om 11u00 en 15u00 behalve op 24, 25 en 31 december en op 1 januari. Info en tickets via deze link.

Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De ScheirderReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.