Tomorrowlandkunstenares schenkt schilderij aan organisatie: “Bedanking voor goede samenwerking”

Monique Hertleer geeft een schilderij af aan Ivo Corbeels van het Buurthuis.
Benoit De Freine Monique Hertleer geeft een schilderij af aan Ivo Corbeels van het Buurthuis.
De Rumstse kunstenares Monique Hertleer heeft de organisatie van Tomorrowland een schilderij cadeau gedaan. Het werk, getiteld ‘Twee Kameraden’, is een portret van Joris Beckers, verantwoordelijke voor de buurtwerking van Tomorrowland, en zijn collega Kristof De Vos.

Monique Hertleer staat erom gekend het zeil van de EasyTents van Tomorrowland te gebruiken als schildersdoek. Afgelopen weekend stelde ze een selectie van haar werk nog tentoon in zaal Steenberg in Rumst. Haar unieke schilderijen kunnen doorgaans op veel belangstelling rekenen en gaan vlot over de toonbank. Vandaag heeft de kunstenares één van haar kunstwerken ook overhandigd aan de Tomorrowlandorganisatie.

“Toen ik pas begon met mijn schilderijen, moest ik bij de festivalgangers gaan bedelen om een EasyTent. Maar als ik nu een tent nodig heb, mag ik van de organisatie een tent in het magazijn gaan halen. Daar ben ik Joris Beckers, de verantwoordelijke van de buurtwerking, heel dankbaar voor. Daarom heb ik zijn portret geschilderd en wil ik het hem graag cadeau doen. Het schilderij toont Joris en zijn collega Kristof De Vos op het Burning Man Festival in de Verenigde Staten”, vertelt Monique.

Omdat Beckers zelf te druk bezig was met zijn werkzaamheden voor Tomorrowland, werd het werk – dat een waarde heeft van 400 euro - overhandigd aan Ivo Corbeels, ombudsman van het Buurthuis. “Ik heb dagelijks contact met Joris en zal ervoor zorgen dat hij het zeker ontvangt.”

Het schilderij van Monique Hertleer.
Benoit De Freine Het schilderij van Monique Hertleer.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.