Tomorrowland verrast ‘buren’ met een bloemetje: “Bedankt voor 15 jaar gastvrijheid”

Tomorrowland bedankt haar 'buren' met een zonnebloem.
rv Tomorrowland bedankt haar 'buren' met een zonnebloem.
De directe ‘buren’ van Tomorrowland hebben woensdag een geschenk gevonden aan hun voordeur: een potje met een zonnebloem. 

Het begeleidende briefje wees uit dat het ging om een geste van de festivalorganisatie. “Dit bloemetje is als dank voor de gastvrijheid van de afgelopen 15 jaar”, luidde het. In de buurt wordt het kleine gebaar danig op prijs gesteld. “Het is altijd leuk om de deur open te trekken en verrast te worden door een bloemetje. Een heel mooi gebaar”, aldus de buurtbewoners.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eva Munet

  Je kan moeilijk van gastvrijheid spreken als je verplicht wordt om er naast te wonen eh? Ik heb evenveel medelijden met de mensen die naast Werchter en dergelijke moeten leven.

 • Freddy De Vos

  Mensen moeten meer respect hebben voor elkaar. Ik vind een festival persoonlijker leuker dan een wielerkoers, voetbalmatch, kermis, stratenverkoop. En uiteindelijk zijn ze allemaal hetzelfde (mensen bij elkaar brengen en voor ambiance zorgen), het zou dus belachelijk zijn als je de ene verbied en de andere toelaat.

 • Danny Gielen

  Wat een zuurpruimen hier! Ik ben trots een Tomorrowland neighbour te zijn! Als je deel wil uitmaken van een gemeenschap, moet je er de (kleine) ongemakken bijnemen. Als ik voor elke markt, wielerwedstrijd, kermis of festival moest azijnpissen, kon je er de Rupel mee vullen. Live and let live!

 • chris delanghe

  Als ge 2 weekends na elkaar in het afstompende kabaal en ork gestoemp moet verdragen kom je als inwoner in de buurt kompleet onnozel. Het zenuwstelsel wordt ontzettend zwaar belast! Wegvluchten is het enige wat kan want je wordt gewoon deze rotzooi in je strot gedramd. De belastingsbetalers moeten dat allemaal maar slikken. Degoutant en dit gaat dus door in een natuurgebied !!! Niks gastvrijheid, maar gecammoufleerde dictatuur!

 • kristof Van San

  Is net zelfs te als met plopsaqua... Zolang mensen in buurt niet klagen, krijgen ze abbonementje...