Ticketverkoop voor tweede Trail De Schorre al van start: sportievelingen kunnen nu ook 18 km lopen

Een archiefbeeld van de eerste Trail De Schorre.
Klaas De Scheirder Een archiefbeeld van de eerste Trail De Schorre.
De Trail De Schorre krijgt een tweede editie op zondag 12 januari 2020. De ticketverkoop voor de trailrun is intussen al van start gegaan.

De Trail De Schorre liet in januari van dit jaar meer dan 1.100 sportievelingen door de kleiputten en het recreatiedomein ploeteren. Een tweede editie kon dus niet uitblijven en komt er op zondag 12 januari 2020. Voor deze editie zijn er enkele nieuwigheden: naast de 6, 10 en 14 kilometer is er nu een nieuwe afstand van 18 kilometer.

“Het parcours van de 18 kilometer is uniek en zal je op plekjes brengen die je vast niet kent”, zeggen de organisatoren. “Voor de andere afstanden werd het parcours ook aangepast. Het gebied staat garant voor uitdagende single tracks in en rond de kleiputten van Terhagen en domein De Schorre, waar de start en finish zijn.”

Wie erbij wil zijn, kan nu al zijn ticket boeken via deze link. De snelle beslissers kunnen genieten van een kortingtarief.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.