Theater Piep maakt zich op voor nieuw toneelstuk

De jonge acteurs van Theater Piep repeteren voor hun volgende toneelstuk.
Ben Conaerts De jonge acteurs van Theater Piep repeteren voor hun volgende toneelstuk.
De jonge acteurs en actrices van Theater Piep zijn volop bezig met de voorbereidingen op een nieuw toneelstuk: ‘De betovering van de schone slaapster’.

Het gaat om een bewerking van het bekende sprookje van Doornroosje, dat wordt geregisseerd door Kristine Perpête. Doornroosje moet beschermd worden tegen de vloek van een boze fee, maar ondanks de nodige voorzorgmaatregelen kan alleen een prins redding brengen.

Kato Van Muylder en Synn De Groot geven respectievelijk gestalte aan Doornroosje en de boze fee en worden daarbij omringd door 23 jonge Piepacteurs. Liefst 35 personages zullen het verhaal bevolken.

‘De betovering van de schone slaapster’ wordt vier keer opgevoerd, namelijk op zaterdag 17 november om 14.30 en om 19 uur en op zondag 18 november om 10 en 14.30 uur. Alle voorstellingen vinden plaats in de Schouwburg. Tickets kosten 10 euro en zijn te bestellen op tel. 0486 21 82 64 tussen 11 en 12 uur of tussen 18 en 19 uur. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.