Studio 100 palmt De Schorre in op dubbelevent: eerst Zomerfestival, daarna Lekker Klassiek

Benoit De Freine
Een maand na Tomorrowland wordt De Schorre alweer klaargestoomd voor een volgend muziekevenement. Op zaterdag 31 augustus zal de deltaweide van het provinciale recreatiedomein in het teken staan van Studio 100, met de eerste editie van het Studio 100 Zomerfestival én de derde editie van Lekker Klassiek.

Het belooft zaterdag weer druk te worden in De Schorre. Vanaf 10 uur gaat op de deltaweide de eerste editie van het Studio 100 Zomerfestival van start. 6.000 Studio 100-fans zullen er komen genieten van optredens van onder meer K3, Mega Mindy, Campus 12, Piet Piraat, Maya, Baba Yega, Samson en Gert, Wilko & Keelin van Nachtwacht. Daarmee is het festival al meteen volledig uitverkocht.

Opbouw Studio 100 zomerfestival in De Schorre.
Benoit De Freine Opbouw Studio 100 zomerfestival in De Schorre.

Musicalorkest

Om 16 uur volgt de derde editie van Lekker Klassiek, een samenwerking tussen Studio 100 en De Schorre dat een combinatie biedt van lekker eten en klassieke muziek. Onder meer de Italiaanse pianist Lorenzo Bovitutti, de Muziekkapel Koningin Elisabeth en het Symfonieorkest Vlaanderen passeren er de revue. Het wordt ook uitkijken naar het musicalorkest met castleden van de Studio 100-musicals ‘Daens’, ‘40-45’ en ‘14-18’. Voor het gastronomische luik tekenen njam!-chefs als Roger van Damme, Johan Segers en Seffi Vertriest. Op dit ogenblik zijn er al meer dan 5.000 tickets de deur uit.

Opbouw Studio 100 zomerfestival in De Schorre.
Benoit De Freine Opbouw Studio 100 zomerfestival in De Schorre.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mike Zwarts

    Van het ene lawaai in het andere.