Restaurant Brasa laat Tomorrowlandgangers kennismaken met nieuw barbecuetoestel

Guy Weyts met de OFYR.
CPU - Nathan Dobbelaere Guy Weyts met de OFYR.

Opvallend tafereel in het cateringgedeelte van Tomorrowland: in het restaurant Brasa maakt chef Guy Weyts zijn gerechten klaar op een OFYR. Dat is een barbecuetoestel met een metalen ronde kookplaat. Voor veel festivalgangers is het pas hun eerste kennismaking met het nieuwe kooktoestel, en zij maken er dan ook gretig foto’s van. 

“Het toestel biedt een innovatieve manier van koken”, zegt Guy Weyts. “In het midden brandt hout en op de metalen kookplaat errond maak je heerlijke gerechten. OFYR werd in Nederland opgericht, maar wint de laatste jaren ook in ons land alsmaar meer aan populariteit. We stonden met het toestel ook vorig jaar al op Tomorrowland en eerder dit jaar vond je de OFYR ook al op Tomorrowland Winter.” 

De OFYR kan op heel wat belangstelling rekenen.
RV De OFYR kan op heel wat belangstelling rekenen.



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • T Vandermolen

    Was superlekker, ecologisch is overrated.

  • Daisy Vanreet

    Ziet er weer zeer ecollogisch verantwoord uit. Mooie stukken vlees en veel hout.