Originele wedstrijd van CC De Steiger: fotografeer je interieur en maak kans op fotoshoot

Een van de interieurfoto’s van Evy Raes.
Evy Raes Een van de interieurfoto’s van Evy Raes.

CC De Steiger organiseert samen met fotografe Evy Raes de fotowedstrijd ‘Binnen kijken’. Daarbij worden Bomenaars opgeroepen om één foto van hun eigen interieur te maken en door te sturen. “Roze behangpapier, een bijzondere tafel, een speciaal beeldje of schilderij: niets is te gek”, klinkt het. “Als er nog een leuk verhaal aan vasthangt, is dat nog beter.”

Foto’s kunnen tot 7 september 2019 ingestuurd worden naar binnenkijken@boom.be. Uit elke Boomse wijk wordt vervolgens een winnaar gekozen door een jury. De winnaar krijgt niet alleen een fotoshoot met Evy Raes, maar zal zijn foto ook tentoongesteld zien worden in de Lombaertszaal tijdens Boom Jaarmarkt. In totaal zullen er vijf winnaars worden gekozen.

Wie inspiratie wil opdoen voor de fotowedstrijd, kan een bezoek brengen aan de Kaai in Boom. In de etalages daar vind je nog tot donderdag 31 oktober de interieurfoto’s die Evy Raes maakte voor haar boek ‘Kom binnen’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.