Opbouw Tomorrowland gaat van start: De Schorre vanaf 15 juli afgesloten

Tomorrowland anno 2018.
Joel Hoylaerts / Photonews Tomorrowland anno 2018.
Meer dan een maand voor de start van Tomorroland wordt in het provinciaal recreatiedomein De Schorre begonnen met de opbouw van het festival.

In eerste instantie concentreren de werken zich op de evenementenweide, het libelleneiland, de deltaweide en op de zone achter het gebouw De Pitte. De rest van het domein blijft in deze fase gewoon toegankelijk. Op 1 juli gaat de opbouw een volgende fase in en wordt er gewerkt over heel het domein.

De komende weken worden geleidelijk aan delen van het domein afgesloten voor het publiek. Je kan nog tot en met 12 juni gebruik maken van het mountainbikeparcours. De minigolf, de fiets- en kickbikeverhuur, de waterfietsverhuur, het ‘Barrevoetspad’ en de avonturentoren van Intense blijven open tot en met 30 juni. Het toeristisch infokantoor blijft open tot en met 14 juli en verhuist van 16 juli tot en met 2 augustus naar museum Rupelklei in Terhagen.

Vanaf 15 juli wordt heel het domein afgesloten voor de twee Tomorrowlandweekends. De brasserie en binnenspeeltuin blijven wel toegankelijk via de hoofdingang behalve van 18 tot 21 juli en van 24 tot 29 juli.

Infokantoor

Vanaf 3 augustus is het infokantoor van Toerisme Rupelstreek weer bereikbaar. Vanaf 9 augustus gaat de recreatieverhuur weer van start en is de avonturentoren weer open. Vanaf 12 augustus kan je ook weer gebruikmaken van het mountainbikeparcours en in de week van 13 tot 17 augustus wordt het laatste materiaal opgehaald.

Buurtbewoners kunnen met vragen, opmerkingen of problemen terecht bij de ombudsman van Tomorrowland en zijn team. Dat kan via het gratis nummer 0800/19009 vanaf 1 tot en met 31 juli of via buurt@tomorrowland.be.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.