Nog slechts enkele tickets voor ‘Knorren en kussen’

'Knorren en kussen' van De Kolonie.
Muziektheater De Kolonie 'Knorren en kussen' van De Kolonie.

Muziektheater De Kolonie speelt op zondag 3 februari zijn nieuwste voorstelling ‘Knorren en kussen’ in de Schouwburg. Het stuk is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en werd geïnspireerd op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje.

Anke Jochems vertelt, zingt en danst, terwijl poppen en objecten over het podium swingen. De Indische meestermuzikant Sattar Khan tovert intussen met zijn tabla’s, een tweekoppige fluit en exotische percussie. Aanwezigen mogen zich verwachten aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden.

De voorstellingen vinden plaats om 11 en om 15 uur. De voorstelling van 15 uur is al uitverkocht, maar voor die van 11 uur zijn er nog enkele tickets te koop. Achteraf worden nog leuke workshops en opdrachten voorzien voor alle kindjes en hun (groot)ouders. Tickets kosten 9 euro en zijn te bestellen via www.desteigerboom.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.