Nico Van Wouwe is nieuwe voorzitter N-VA Boom

De nieuwe bestuursploeg.
N-VA Boom De nieuwe bestuursploeg.

N-VA Boom heeft een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Nico Van Wouwe (48) werd aangeduid als de nieuwe voorzitter. Hij volgt daarmee Johan Van Limbergen op, die sinds deze legislatuur zetelt in de gemeenteraad. Van Wouwe haalde meer stemmen dan Jimmy Sel, die ook kandidaat was voor het voorzitterschap. Sel werd daarna wel herkozen als ondervoorzitter.

“Het waren spannende verkiezingen, maar ik ben blij met de afloop”, zegt kersvers voorzitter Nico Van Wouwe. “Ik wil het bestuur en de leden dan ook danken voor het vertrouwen. Ik kijk er erg naar uit om het werk van mijn voorganger voort te zetten en onze partij verder uit te bouwen en te verankeren in deze prachtige gemeente.”

8 nieuwkomers

Verder telt het nieuwe bestuur maar liefst acht nieuwkomers, namelijk Dietrich Bruckmann, Brent Claessens, Rachid El Khadim, Dimitri Marcelis, Mike Sanchez, Gunter Van Aken, Carina Vercauteren en Annick Zaman. Samen met burgemeester Jeroen Baert, schepen Francisco Sanchez, schepen Inge De Ridder en de zetelende mandatarissen in de gemeenteraad en het bijzonder comité, vormen zij het bestuur voor de komende drie jaar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.