Mannenkoor treedt op ten voordele van Chiro

Het koor Il Cuore.
Il Cuore Het koor Il Cuore.
Het Boomse mannenkoor Il Cuore geeft op zaterdag 14 december een optreden in de Heilig Hartkerk. De opbrengst is bestemd voor Chiro Kontakt.

Met ‘Warm Hart’ brengt het koor een muzikaal kerstverhaal op de planken. De koorleden – allemaal mannen, maar wel met een vrouw als dirigente – zullen een aantal kerstliederen ten gehore brengen. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door onder meer acteur Michiel De Meyer, bekend van ‘Thuis’ en ‘Steracteur Sterartiest’. De opbrengst van ‘Warm Hart’ gaat naar de bouwkas van Chiro Kontakt, de Boomse jeugdvereniging waaruit het koor is ontstaan.

Het optreden vindt plaats om 20.30 uur in de Heilig Hartkerk. Tickets kosten 15 euro en zijn te reserveren via de website www.ilcuore.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.