Lichaam aangetroffen aan Rupel ter hoogte van Boom

Dinsdagvoormiddag werd een lichaam aangetroffen aan de Rupel in Boom.
Marc De Roeck Dinsdagvoormiddag werd een lichaam aangetroffen aan de Rupel in Boom.
Aan Noeveren in het Antwerpse Boom is dinsdagvoormiddag het lichaam van een vrouw aangetroffen vlak bij de Rupel. Het labo is ter plaatse om de identiteit en de omstandigheden te onderzoeken.

Het parket van Antwerpen bevestigd dat er een lichaam aangetroffen is aan de Rupel in Boom dinsdagvoormiddag. “Het lichaam werd aangetroffen door twee gemeentearbeiders. De wetsdokter kwam ter plaatse om de identiteit van het slachtoffer te bevestigen. Er is geen kwaad opzet in het spel.”

De wandel- en fietsdijk langs de Rupel was afgesloten zodat hulpdiensten, labo en speurders hun werk konden doen. De vrouw was al twee dagen vermist.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Marc De Roeck
Marc De RoeckReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.