Kinderen maken droom waar als dj op Buurtfeest: “Hopelijk sta ik ooit eens op Tomorrowland zelf”

De jonge Dennis Smet leeft zich uit als dj Dennisovich met naast hem dj Puddie.
Klaas De Scheirder De jonge Dennis Smet leeft zich uit als dj Dennisovich met naast hem dj Puddie.
Achttien jonge dj’s van de Bornemse Academie voor Muziek, Woord en Dans beleefden op het Buurtfeest hun gloriemoment. Zij kregen de kans om zelf een set voor hun rekening te nemen en mee voor een stukje van de ‘madness’ te zorgen. 

Achttien dj’s tussen de 9 en 13 jaar konden op het Buurtfeest hun droom waarmaken: zij mochten een set draaien op de indrukwekkende podia van Tomorrowland. Twaalf onder hen kregen een plaats op de Rose Garden, de zes anderen mochten hun talenten tonen vanop het hoofdpodium. 

“Ik was wel wat nerveus”, glimlacht de 10-jarige Dennis Smet uit Bornem. “Het was de eerste keer dat ik voor zoveel mensen mocht draaien. Ik heb wel al een dj-naam: dj Dennisovich. Het zou prachtig zijn als ik hier ooit eens tijdens het festival zelf kan staan. Ik hoop in de voetsporen te kunnen treden van Martin Garrix. Hij is mijn favoriete dj.”

De jonge dj’s werden tijdens hun set begeleid door hun leerkrachten, dj Puddie en dj Vinny. “Maar de nummers kiezen en het mixen doen ze wel zelf”, benadrukt Gunter Van Ranst, die draait als dj Puddie. “Het is geweldig om te zien hoe de kinderen erin opgaan. Al onze studenten dromen er natuurlijk van om de nieuwe Dimitri Vegas & Like Mike te worden. Maar als er één van hen later dj wordt, ben ik al meer dan tevreden.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yvette de Maeyer

    Toi toi toi Dennis ! Ik supporter voor je...tante Yvette