Kersttruck van Coca-Cola palmt Boom Wintersfeer in

De kersttruck van Coca-Cola hield halt in Boom en lokte heel wat bekijks.
Benoit De Freine De kersttruck van Coca-Cola hield halt in Boom en lokte heel wat bekijks.
Het kerstdorp Boom Wintersfeer kon zaterdagnamiddag uitpakken met een opvallende attractie. De iconische kersttruck van Coca-Cola streek op de Grote Markt neer en lokte daar natuurlijk heel wat bekijks.

Iedereen kent hem wel: de met kerstlichtjes versierde Coca-Cola-kersttruck van de ‘Holidays are coming’-reclame op tv. Afgelopen jaren deed de truck enkel de grote steden aan, maar zaterdagnamiddag hield hij ook een paar uur halt op Boom Wintersfeer. Vele Bomenaren lieten de kans niet liggen en kwamen een kijkje nemen naar de alom bekende vrachtwagen. Ze kregen een gratis blikje cola aangeboden, mochten op de foto met de kerstman, konden een kerstboom laten oplichten door een leeg blikje te recycleren in de pmd-box én konden een gepersonaliseerde kersttrui kopen ten voordele van het Rode Kruis.

Tiental kraampjes

Boom Wintersfeer is aan de vijfde editie toe en blijft nog staan tot en met maandag 23 december. Het winterdorp telt een tiental sfeervol ingerichte kraampjes waar je terecht kan voor een hapje, een drankje en originele geschenkjes. Doorlopend zijn er allerlei randactiviteiten, zoals optredens, wandelingen en straattheater.

Het ganse activiteitenprogramma is te vinden op de gemeentelijke website.

De kersttruck van Coca-Cola hield halt in Boom.
Benoit De Freine De kersttruck van Coca-Cola hield halt in Boom.
Velen kwamen een kijkje nemen en gingen met de iconische kersttruck op de foto.
Benoit De Freine Velen kwamen een kijkje nemen en gingen met de iconische kersttruck op de foto.
In de truck kon je op de foto met de kerstman.
Benoit De Freine In de truck kon je op de foto met de kerstman.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.