Jeugdhuis Roots houdt opendeurdagen: “Bezoekers krijgen gratis cursus pintje tappen”

Floris Bosteels, Robin Van Den Brande, Bram Scheers en Dries Hublin in JH Roots.
Benoit De Freine Floris Bosteels, Robin Van Den Brande, Bram Scheers en Dries Hublin in JH Roots.
Jeugdhuis Roots is op zoek naar vrijwilligers. De jongeren organiseren daarom op vrijdag 26 en zaterdag 27 april een opendeurdag. Iedereen kan er kennis komen maken met de werking van het jeugdhuis.

Jeugdhuis Roots in de Groene Hofstraat draait intussen al twee jaar op volle toeren. “Maar we willen graag de bezoekers van het jeugdhuis nog beter leren kennen”, vertelt Floris Bosteels, voorzitter van JH Roots. “Op die manier kunnen we ons aanbod van feestjes en activiteiten nog beter aanpassen aan de voorkeuren van de jongeren van de Rupelstreek. Tegelijkertijd hopen we om nieuwe leden en tappers warm te maken voor ons jeugdhuis. Daarom zetten we op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april de deuren van JH Roots open voor alle geïnteresseerden.”

Tijdens de opendeuravonden zullen er rondleidingen gehouden worden die een inkijk geven achter de schermen. De tappers van dienst zullen de bezoekers een cursus pintjes tappen geven, zodat ze in een mum van tijd biertjes met mooie schuimkraagjes kunnen serveren. Wie wenst, kan ook deel uitmaken van de tapperscrew van het jeugdhuis. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven en worden dan gekoppeld aan een meter of peter van het jeugdhuis. “Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige muziek”, zegt Floris. “We willen van deze opendeuravonden een heus feest maken.” De inkom is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.