Jeroen Baert (N-VA) legt eed af als burgemeester

Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) legt de eed af.
Laenen Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) legt de eed af.
Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) heeft deze voormiddag zijn eed afgelegd bij gouverneur Cathy Berx. Dat gebeurde in het Parkhuis in Antwerpen.

Voor Baert wordt het zijn tweede legislatuur als burgervader van Boom, nadat hij in 2013 het roer overnam van Patrick Marnef (Boom één). Op 14 oktober behaalde Baert 1.596 voorkeurstemmen en bevestigde hij zijn reputatie als populairste politicus van de gemeente. De komende legislatuur zal Boom worden bestuurd door een coalitie van N-VA, CD&V en Groen. Baert zal de nieuwe bestuursperiode starten met schepenen Kris Van Hoeck (CD&V), Francis Sanchez (N-VA), Sven Cools (Groen), Abdel El-Hajoutti (CD&V) en Inge De Ridder (N-VA) naast zich. Na drie jaar geeft El-Hajoutti de fakkel door aan Carla Herremans (CD&V). Op 3 januari 2019 om 20 uur wordt op het gemeentehuis de voltallige nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.