Jens Dendoncker treedt op in Schouwburg

Jens Dendoncker.
Jens Dendoncker Jens Dendoncker.

Stand-upcomedian Jens Dendoncker is op donderdag 8 november te gast bij CC De Steiger. Hij staat er op de planken met zijn nieuwste show ‘Bang van Dendoncker’. Daarin brengt hij een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles wordt doorspekt met een hoop grappen en aanknopingspunten voor het grote publiek.

Jens Dendoncker heeft maar liefst vier comedyprijzen op zak, waaronder die van Humo’s Comedy Cup in 2016, en is bekend van tv-programma’s als ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Zijn optreden vindt plaats om 20.15 uur in de Schouwburg. Tickets kosten 16 euro en zijn te reserveren via de website www.desteigerboom.be. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.