Ideaal begin van de vakantie: Noeveren viert kermis

De Midnight Group op Noeveren Kermis.
Laenen De Midnight Group op Noeveren Kermis.
Noeveren heeft de zomervakantie feestelijk ingezet. Het hele weekend lang stond de Boomse steenbakkerswijk bol van de activiteiten in het kader van Noeveren Kermis.

De kermis op Noeveren is een van de oudste en meest volkse kermissen in de regio. Een meetschieting, een kaartprijskamp, een volksrestaurant en enkele kermisattracties: het zijn maar enkele van de ingrediënten waarmee Noeveren Kermis jaar na jaar de honderden bezoekers probeert te verblijden.

Veel aandacht was er het voorbije weekend ook voor het muzikale programma, met optredens van onder meer Think Twice en de Midnight Group. Voor die laatste, de oudste rockband van de Rupelstreek, werd het trouwens een optreden met een emotioneel kantje. Na precies vijftig jaar is de band nu aan haar laatste concerten bezig. “Een einde in schoonheid”, heet dat dan.

Mede dankzij het prachtige zomerweer heerste er de hele tijd een gezellige drukte aan het plein voor café De Koophandel. Al gingen sommige mensen liever de luwte opzoeken in het Patershol, waar ze konden proeven van een streekbiertje, of in zaal Den Atelier, waar Johnny Vercammen, Yvo Van de Wauwer en Rudiger Vercammen hun foto’s tentoonstelden.

Op maandag 1 juli wordt Noeveren Kermis afgerond met een nieuwe kaartprijskamp, om 20 uur in zaal Den Atelier.

De Midnight Group op Noeveren Kermis.
Laenen De Midnight Group op Noeveren Kermis.
Noeveren Kermis.
Laenen Noeveren Kermis.
Noeveren Kermis.
Laenen Noeveren Kermis.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lucien Mijs

    Proficiat aan de mannen van Midnight Group, doe er nog een jaartje bij en het is echt 50 jaar, daar de oprichting pas in 1970 gebeurde