Dreamvillekampeerders blazen uit in chill-outzone

De ligkussens en hangmatten van de chill-outzone zijn erg in trek.
Benoit De Freine De ligkussens en hangmatten van de chill-outzone zijn erg in trek.

Wie de nood voelt om zich even aan de drukte van Dreamville te onttrekken, kan daarvoor opnieuw terecht op een speciale chill-outzone. Die wordt voor het vierde jaar op rij uitgebaat door de Reetse tennisclub De Klinkaert. Je kan er tennissen, beachvolleyballen, luieren in een hangmat of ligkussen en zelfs yoga beoefenen.

Vooral de hangmatten en ligkussens bleken op de eerste Dreamvilledag erg in trek. “Het is te warm om te sporten”, zegt Glenn Dierck, voorzitter van de tennisclub. “De meesten komen vandaag gewoon wat relaxen of iets drinken onder een grote parasol. De komende dagen zullen we hier zeker wat meer actie zien. De chill-outzone blijft ook iedere avond open tot 3 uur. Dus festivalgangers die na een festivaldag nog even willen nagenieten, komen dus vaak hier terecht. Maar we proberen het wel rustig te houden.” (lacht)

Glenn Dierck van TC De Klinkaert.
Benoit De Freine Glenn Dierck van TC De Klinkaert.
De ligkussens en hangmatten van de chill-outzone zijn erg in trek.
Benoit De Freine De ligkussens en hangmatten van de chill-outzone zijn erg in trek.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.