CC De Steiger sluit cultuurseizoen af met theaterspektakel in openlucht

Compagnie Marius, met Evelien Bosmans, speelt 'Figaro'.
Raymond Mallentjer Compagnie Marius, met Evelien Bosmans, speelt 'Figaro'.
Cultuurcentrum De Steiger sluit het cultuurseizoen op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni af met ‘Figaro’, een totaalspektakel in openlucht. Daarvoor worden de handen in elkaar geslagen met CC Aartselaar, CC Willebroek en De Schorre.

Compagnie Marius maakte met ‘Figaro’ een eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Het publiek mag zich verwachten aan een bijzonder spektakel op een unieke locatie. Het is namelijk de eerste theatervoorstelling die plaatsvindt op het theaterplein, het schiereilandje aan de recreatievijver in De Schorre.

Compagnie Marius staat zelf in voor de ontvangst van het publiek en trakteert je vervolgens op een voorstelling van liefst 4,5 uur, inclusief pauze. Leuk extraatje: tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn.

De voorstellingen starten zowel op vrijdag als op zaterdag om 18.30 uur. Tickets kosten 26 euro, inclusief paella, glaasje wijn en ijsthee, en zijn te bestellen via www.desteigerboom.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.