Bosstraatkermis biedt drie dagen animo

De Bosstraat staat weer in het teken van de jaarlijkse kermis.
BENNY PROOT De Bosstraat staat weer in het teken van de jaarlijkse kermis.
Van vrijdag 17 mei tot en met zondag 19 mei staat de Bosstraat en omgeving in het teken van de jaarlijkse Bosstraatkermis. Het organisatiecomité heeft opnieuw voor een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma gezorgd dat jong en oud moet aanspreken.

Vrijdag wordt gestart met een ‘happy hour’ van 17 tot 19 uur en worden drankjes aan verminderde prijzen aangeboden. Vanaf 20 uur vormt de feesttent in de Sint Kathelijnestraat het decor voor de jaarlijkse Kermisquiz.

Zaterdag is er om 14 uur de opening van de Bosstraatkermis met onder meer straatanimatie, een kaartprijskamp, een kinderstratenloop en een goochelshow. Om 20.30 uur volgt er een showavond met optredens van onder meer Mike Leroy, Dennie Damaro, Salim Seghers, Rudy Jones en Kurt Kraemer.

Op zondag worden de straten van de wijk vanaf 9 uur ingepalmd door een rommelmarkt. Hoogtepunt van de dag wordt om 14 uur de jaarlijkse bingo, waar onder meer een smart tv én vier Full Madness Passes voor Tomorrowland te winnen zijn. 

Alle info is te vinden op de website www.bosstraatkermis.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.