Boomse juwelier verkoopt exclusieve Tomorrowlandjuwelen op Dreamville

Esthel en Aster Rams brengen hun exclusieve Tomorrowlandjuwelen aan de man.
Benoit De Freine Esthel en Aster Rams brengen hun exclusieve Tomorrowlandjuwelen aan de man.

Het is intussen al een vaste trekpleister geworden op Dreamville: de juwelenwinkel van Juwelen Rams uit Boom. Esthel en Aster Rams zijn er voor het zesde jaar op rij aan de slag om hun exclusieve Tomorrowlandjuwelen te vervaardigen en te verkopen. Oorknoppen, armbanden en kettingen met het bekende Tomorrowlandlogo prijken er in de etalage. Speciaal voor deze editie heeft de juwelier ook een ’15 jaar Tomorrowland’-armband gemaakt uit sterlingzilver. Kostprijs: 60 euro of 37,5 Pearls.

“We hebben er al enkele exemplaren van verkocht, dus het slaat aan”, zegt Esthel. “Maar ook andere juwelen, zoals oorbelletjes en hangertjes, gaan vlot over de toonbank. Er bestaat natuurlijk heel veel merchandise van Tomorrowland. Maar de mensen die hier iets komen kopen, krijgen het verhaal erbij. Wij mogen de Tomorrowlandjuwelen maken omdat we van Boom zijn. Dus de mensen weten dat ze iets kopen dat op de ‘holy grounds’ van Tomorrowland is gemaakt.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.