Boomse danser heet kampeerders welkom op Dreamville: “Vereerd om hier te mogen zijn”

Kamal Qebayli en Kim Vandoninck, twee dansers van Soul 15, die de kampeerders welkom heten.
Benoit De Freine Kamal Qebayli en Kim Vandoninck, twee dansers van Soul 15, die de kampeerders welkom heten.
Bomenaar Kamal Qebayli (25) is een van de dansers die op Dreamville en Tomorrowland voor extra sfeer moet zorgen. Donderdagochtend heette hij de eerste bezoekers van Dreamville alvast  passend welkom.

Wie donderdagmorgen op Dreamville arriveerde, werd mogelijk verwelkomd door de dansers van het Antwerpse artiestenbureau Soul 15. Ieder jaar zijn ze op het festival aanwezig om voor extra beleving te zorgen. Voor Kamal Qebayli, de enige Bomenaar in het gezelschap, is het intussen al zijn vijfde keer op Tomorrowland.

“Maar telkens opnieuw blijft het festival me verrassen”, zegt hij. “Ik voel me echt vereerd om hier elk jaar tussen de grote artiesten te kunnen staan als professioneel danser. Ik heb mogen optreden op vele festivals in binnen- en buitenland, maar Tomorrowland springt er voor mij echt tussenuit. Ik ben zelf van Boom en woon vlakbij De Schorre. Dat ik hier mee de Tomorrowlandmagie mag proberen overbrengen naar het publiek, is een droom.”

Het is ook voor een professional als Kamal niet evident om te dansen op de warmste dag allertijden in ons land. “Maar onze optredens zijn wat ingekort en na elk optreden krijgen we  voldoende pauze. Bovendien zorgt de organisatie ervoor dat we steeds voldoende drank hebben. De komende dagen wordt het hopelijk wat minder warm, want dan zullen we aan het werk zijn op het festivalterrein zelf.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.