Exclusief voor abonnees

Boom heeft meerjarenplan klaar: “We investeren niet alleen in stenen, maar ook en vooral in mensen”

Burgemeester Jeroen Baert (N-VA).
N-VA Boom Burgemeester Jeroen Baert (N-VA).
Het gemeentebestuur heeft zijn meerjarenplan voor de periode 2020-2025 klaar. Er wordt de komende jaren 11,7 miljoen euro geïnvesteerd in weg- en rioleringsprojecten, waaronder de heraanpak van de Hugo Verrieststraat, de Henri Spillemaeckersstraat en de Colonel Silvertopstraat. De algemene personenbelasting en de opcentiemen op de onroerende voorheffing blijven gelijk.

“We hebben een ambitieus meerjarenplan opgesteld”, zegt burgemeester Jeroen Baert (N-VA). “We willen de komende vijf jaar volop investeren, zodat onze gemeente nóg beter wordt voor alle Bomenaars, verenigingen, organisaties en ondernemers van vandaag en morgen. Boom moet opnieuw een sterk merk worden. Dat doe je niet alleen door te investeren in stenen, maar ook en vooral in mensen. We willen dat iedereen zich op elk moment thuis voelt in onze levendige en hartige gemeente.”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.