Boom gaat weer op zoek naar de mooiste kerstboom

De bewoners van de Diepestraat hadden vorig jaar de mooiste kerstboom.
Foto De Freine De bewoners van de Diepestraat hadden vorig jaar de mooiste kerstboom.
De gemeente organiseert in december opnieuw haar jaarlijkse kerstbomenproject. Daarmee worden de Boomse wijken uitgedaagd om een kerstboom zo mooi mogelijk te versieren.

De gemeente laat binnenkort opnieuw kerstbomen plaatsen in een aantal Boomse wijken. De bedoeling is dat de buurtbewoners samen aan de slag gaan om de bomen te verfraaien. De drie beste wijken winnen een waardebon waarmee ze later een nieuwjaarsreceptie of wijkfeestje kunnen organiseren.

De bomen komen deze editie te staan aan de Hoek/Pachterslei, Schorrezicht, Gamsterstraat, Pastorijstraat, Wyckmansveld, Hospitaalstraat, Antwerpsestraat, Diepestraat, Noeveren, de Averechtse Root, Meiklokstraat/Oude Reetsebaan, Conscienceplein, Jozef Wautersplein en Heyplek.

Wie wil deelnemen, kan zich samen met enkele buren aanmelden bij de preventiedienst Den Oogen Boom. De kerstbomen kunnen vanaf woensdag 12 december versierd worden. De jury zal de bomen komen bekijken op zaterdag 15 december.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.