Bomenaars lassen bus in naar ‘Music for Life’

Guy Apers (vooraan midden) en zijn team verkopen onder meer snoepzakjes om geld in te zamelen.
Foto De Freine Guy Apers (vooraan midden) en zijn team verkopen onder meer snoepzakjes om geld in te zamelen.

Het ‘Music for Life’-team van Guy Apers en Siggy De Groot is niet alleen volop geld aan het inzamelen voor de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel, ze organiseert ook een busreis naar ‘Music for Life’ in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Op zondag 23 december leggen ze een bus in die vanuit Boom naar Wachtebeke rijdt en terug.

“We komen om 13.30 uur samen aan Café Noeveren om stipt om 14 uur te kunnen vertrekken. Rond 22 uur komen we weer in Boom aan”, klinkt het.

“De opbrengst van de busreis is, net als al onze andere acties, bestemd voor het IE-zwembad ’t Dolfijntje in Willebroek. We gaan ons uiterste best doen om ter plaatse ook onze cheque voor ’t Dolfijntje te kunnen afgeven.”

Voor een plaats op de bus betaal je 10 euro per persoon. Inschrijven kan tot en met 16 december in Café Noeveren of bij Guy Apers op het nummer 0472/40.76.90.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.