Bekende Vlamingen dagen basisschool De Reuzenboom uit

Michiel De Meyer speelt mee in de musical ‘40-45'.
Photonews Michiel De Meyer speelt mee in de musical ‘40-45'.

OLVI De Reuzenboom wordt uitgedaagd door enkele bekende Vlamingen om haar jaarthema, ‘Samen een sterke school’, in de verf te zetten. Acteur-zanger Michiel De Meyer, een oud-leerling van de school en onder meer bekend uit ‘Ghost Rockers’,  ‘Thuis’ en de musical ‘40-45' en als winnaar van ‘Steracteur Sterartiest’, mocht maandag de spits afbijten. De acteur kwam de kleuters, leerlingen en leerkrachten van De Reuzenboom uitdagen om de regels van de speelplaats correct na te leven. Daarmee kunnen ze samen groene of dikke duimen verzamelen tegen de herfstvakantie.

“Michiel is niet de enige BV die onze school zal uitdagen”, zegt directrice Katleen Gielis. “Er komen nog vier andere uitdagingen aan, waarvan de eerstvolgende al begin november. Dan mogen we ofwel weer een bezoek van een bekende Vlaming verwachten, ofwel maakt hij of zij een videoboodschap. Wie dat gaat zijn en wat de uitdaging zal inhouden, blijft vooralsnog geheim. Maar we zijn sowieso klaar om ze in ontvangst te nemen en samen aan te gaan.”

Michiel De Meyer kwam de leerlingen van OLVI De Reuzenboom uitdagen.
RV Michiel De Meyer kwam de leerlingen van OLVI De Reuzenboom uitdagen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.