Bagage inchecken kan al op Dreamville zelf

Wachtrijen aan de Brussels Airlines balie aan de ingang van Tomorrowland.
Benoit De Freine Wachtrijen aan de Brussels Airlines balie aan de ingang van Tomorrowland.
Net als de voorbije twee jaar organiseerde Brussels Airlines een ‘baggage check-in service’ op camping Dreamville. Festivalgangers die hun vlucht moesten halen, konden daar hun bagage al laten inchecken.

Om ervoor te zorgen dat reizigers van een relaxte terugreis kunnen genieten na hun festival, bood Brussels Airlines opnieuw een ‘baggage drop-off’-punt aan op camping Dreamville. Daar konden de kampeerders hun bagage al meteen laten inchecken met een mobiele telefoon. Vanuit Boom werden vervolgens alle koffers in een verzegelde truck naar Brussels Airport gebracht.

Net als de voorbije twee jaar was de service bijzonder populair bij de kampeerders. De voordelen zijn dan ook niet gering. “Je kan de rest van de dag doorbrengen zonder dat je met je bagage moet lopen zeulen”, klinkt het bij Brussels Airports. “Als je op de luchthaven aankomt, kan je gewoon naar je gate gaan en opstijgen richting je eindbestemming, waar al je bagage op je wacht.”

Wachtrijen aan de Brussels Airlines balie aan de ingang van Tomorrowland.
Benoit De Freine Wachtrijen aan de Brussels Airlines balie aan de ingang van Tomorrowland.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.