‘Dolfijntje for Life’ levert 6.100,5 euro op

Het team van 'Dolfijntje for Life' ging het bedrag in Kortrijk overhandigen.
RV Het team van 'Dolfijntje for Life' ging het bedrag in Kortrijk overhandigen.
Het team van ‘Dolfijntje for Life heeft 6.100,5 euro ingezameld voor ‘De Warmste Week’. Dat bedrag gaat integraal naar het IE-zwembad Dolfijntje in Willebroek. Dat is een aangepast therapeutisch zwembad voor mensen met een hersenletsel of andere aandoeningen.

Het team heeft het bedrag ingezameld door een bingo, een frietfeest en een pannenkoekenslag te organiseren en tal van snoepzakken en pralinedoosjes te verkopen. Initiatiefnemers Guy Apers en Siggy De Groot gingen samen met een aantal van hun medewerkers het bedrag overhandigen aan ‘Music for Life’ op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk.

“We zijn heel erg tevreden met de opbrengst en willen iedereen bedanken die mee zijn steentje heeft bijgedragen”, zegt Guy. “Niet in het minst onze talrijke sponsors en vrijwilligers. Zonder hen zouden we al die evenementen voor Dolijntje niet kunnen organiseren. Volgend jaar zetten we ‘Dolfijntje for Life’ zeker verder en gaan we opnieuw geld inzamelen voor Dolfijntje.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.