‘Buren’ kopen eerste Tomorrowlandtickets: 3.000 voordeeltickets op één uur de deur uit

Tomorrowland editie 2019.
Joel Hoylaerts / Photo News Tomorrowland editie 2019.
De start van de ticketverkoop voor Tomorrowland is vrijdagavond vlekkeloos verlopen. Op ongeveer een uurtje tijd waren alle 3.000 voordeeltickets - 1.500 per weekend - voor de inwoners van Boom en Rumst de deur uit. 

Met die voordeeltickets betaal je slechts 178 euro voor een festivalweekend, in plaats van het normale Belgische tarief van 249 euro. Bomenaars en Rumstenaars die naast zo’n voordeelticket hebben gegrepen, hebben nog altijd de tijd tot maandag 13 januari om 19 uur om een ticket te bestellen. De organisatie voorziet voor haar ‘buren’ namelijk ticketgarantie, maar die tickets worden wel verkocht aan het normale Belgische tarief.

Ook voor de inwoners van Willebroek, Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle en Hemiksem wordt net als de voorbije jaren een aparte ticketverkoop georganiseerd. Die gaat van start op maandag 13 januari om 20 uur. De officiële Belgische en wereldwijde voorverkoop van tickets start op zaterdag 25 januari. Voor je überhaupt een ticket kán kopen, moet je jezelf wel registreren via my.tomorrowland.com. Deelnemen aan de ticketverkoop kan enkel via jouw persoonlijke Tomorrowland Account.

Tomorrowland is dit jaar toe aan zijn zestiende editie en vindt plaats in de weekends van 17, 18 en 19 juli en 24, 25 en 26 juli.