‘Bike for MS’ brengt 7.200 euro op

Het team achter 'Bike for MS 2018', met van links naar rechts Evelyne Renard, Maarten Van der Mueren en Sven Van Santvliet.
Ben Conaerts Het team achter 'Bike for MS 2018', met van links naar rechts Evelyne Renard, Maarten Van der Mueren en Sven Van Santvliet.

De actie ‘Bike for MS 2018’ heeft 7.200 euro opgeleverd voor De Warmste Week. Het bedrag gaat integraal naar de MS Liga Vlaanderen en zal onder meer gebruikt worden in het onderzoek naar een middel tegen MS.

‘Bike for MS’ werd op poten gezet door Maarten Van der Mueren, zelf MS-patiënt, Evelyne Renard en Sven Van Santvliet. “We hebben snoepzakken gemaakt, een fietsmarathon georganiseerd, een spaghettiavond gehouden en portretfoto’s verkocht. We willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen om onze actie te steunen”, zegt Maarten, die het bedrag zelf in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke is gaan overhandigen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.