Opnieuw voetbalpleintje in wijk Hogenopstal

Jonge voetballers van Hogenopstal met schepen Vercammen
rv Jonge voetballers van Hogenopstal met schepen Vercammen

Kinderen en jongeren van de wijk Hogenopstal hebben vandaag het vernieuwde voetbalpleintje ingehuldigd met een voetbalwedstrijd. Voor de werken in Rijmenam beschikte de wijk over een klein voetbalplein. De jeugddienst plaatste nu opnieuw twee doelen. “De jeugddienst en de schepen van Jeugd Pascal Vercammen brachten enkele weken geleden een bezoek aan alle speelpleintjes in de gemeente om te bekijken welke speeltoestellen nog in orde zijn, welke aan vervanging toe zijn en op welke plekken er eventueel extra speeltoestellen zouden moeten komen. Er werd toen besproken dat de voetbalgoals, die voor de werken in Rijmenam aan de Hogenopstal stonden, teruggeplaatst zouden moeten worden. Toevallig kwamen enkele jongeren van de wijk Hogenopstal een tijdje hierna langs op de jeugddienst met de vraag om opnieuw een voetbalterreintje met doelen aan te leggen. Aangezien daar dus duidelijk nood aan is, gingen we samen met deze jongeren op zoek naar een goede plek om de doelen te zetten”, klinkt het. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • De Groot Jonas

    hilarisch! 2 goals met 3 meter afstand tussen beiden en tussen allemaal geparkeerde wagens. De gemeente vond het hoog nodig om een perfecte plek vol gras en groen te vervangen naar een betonnen plaat die nu als parking is geworden!!